Om

OPPDRAG

Utvikle STERKE, TRENTE og AKTIVE menn.

HVORFOR

Samfunnet TRENGER menn som er sterke, trente og aktive. 

MENN som er kapable. MENN som er reflekterte. MENN som er handlekraftige. MENN som står oppreist. MENN som sier ifra. MENN som står for noe. MENN som løfter andre opp. 

HVORDAN

STEG 1: BLI STERK

En sterk mann, er sterk i kroppen og sterk i hodet. En sterk kropp trenes opp via styrketrening. Et sterkt hode trenes opp via kontinuerlig problemløsning, selvutvikling, være villig til å se på og helbrede sine fysiske, mentale og emosjonelle sår. Å være sterk, ha styrke, kan sammenlignes med å ha/være et sverd. 

STEG 2: BLI TRENT 

En trent mann er ikke bare sterk. En TRENT mann er fleksibel, utholdende og kapabel. En TRENT mann er fleksibel i kroppen og fleksibel i hodet. Utholdende i kroppen. Utholdende i hodet. En trent mann er villig til å stå opp og konfrontere indre og ytre demoner.

En trent mann rømmer aldri fra sine problemer. En trent mann reiser seg, fortsetter. En trent mann støtter seg selv, sin familie og andre. En trent mann er/har ikke bare et sverd. En trent man, kan BRUKE det, bruke seg selv.

STEG 3: BLI AKTIV 

En sterk mann blir aldri sittende for lenge på sidelinjen. En sterk mann reiser seg og sier ifra når noe er galt. En sterk mann er produktiv. En sterk mann BIDRAR. For seg selv og sitt eget liv. For sin familie. For samfunnet. For fremtiden. 

En mann som investerer MYE tid på å trene seg og holde seg sterk fysisk og mentalt, gjør seg selv og samfunnet en bjørnetjeneste ved å holde seg passiv. En AKTIV mann eier ikke bare styrken OG ferdigheten til å bruke seg selv/sitt sverd, han BRUKER det også!

OM EIRIK 

Hei, Eirik Sandvik her og velkommen til siden min! 

Hvem er jeg? Hva vil jeg? Hva skal jeg? Hvorfor holder jeg meg tilbake? Hva er det jeg egentlig driver med i livet mitt?

Mange menn sitter fast i en frustrert livssituasjon. 

Mange selvsaboterer sitt eget liv og stadig yngre og flere menn, sliter psykisk. For mange går det dessverre så langt, at de velger å ta sitt eget liv. 

Samfunnet er på full fart i feil retning. Det er ikke lenger akseptert å være mannen du er. Du skal underkues, til tross for at du vet det er feil og kjenner alle cellene i kroppen stritte imot. 

Dette må ta slutt! 

Og veien ut, er inn. Inn i deg selv. Inn i kjernen av hva som holder deg nede, holder deg igjen. Alt starter med deg og din egen vilje til å ta et oppgjør med egen svakhet og (ofte) egen feighet.

Det er aldri lett å skille seg ut, reise seg, si ifra, stå for noe. Med det samme du skiller deg fra mengden, går utenfor sporet, vil du møte motstand. Du vil tvile, du vil få testet alle aspekter ved deg selv og den du er. 

Det er ukomfortabelt, og det koster! 

MEN, prisen av å forbli en «dørmatte» i sitt eget liv kan aldri sammenlignes med kostnaden av å møte ubehaget. 

Det koster så mye mer å forbli på stedet hvil. Kostnaden er lav selvfølelse/selvtillit, depresjon, angst, selvsabotasje. Man føler seg rett og slett svak, IKKE fordi man ER det, men fordi man LAR seg selv BLI det. 

Min primære metode for å håndtere livets mange ubehagelige sider og sannheter, er treningsstrategier. 

Mange tenker ikke over at fysiske prøvelser, er vel så mye mentale og emosjonelle, som de er fysiske. Når du våger å teste deg selv fysisk, vil du i tillegg til fysisk, også utvikle mental og emosjonell styrke - og dermed, frihet. 

Å være sterk, handler ikke bare om å løfte ting. Det handler om det også, men det er bare ETT, av mange aspekter. 

Å være sterk handler om ha sine verdier, men enda viktigere, leve dem, VÆRE dem. 

MINE verdier som farger STERK MANN-konseptet:

Frihet - til å leve som du vil, så lenge det ikke skader andre

Egenkjærlighet - du må ta på din egen oksygenmaske, først

Respekt - tydelige grenser for hva du aksepterer, av deg selv og andre

Humor - livet skal også være gøy å leve, lekent 

Åpenhet - våge å si det du mener, samdig lytte til hva andre mener

Pålitelighet - være til å stole på 

Selvstendighet - evnen til å klare deg selv, alene, når nødvendig

Ambisjon - ville oppnå noe, ha noe å jobbe for 

Min intensjon med STERK MANN-konseptet er å utvikle STERKE, TRENTE og AKTIVE menn. 

STERK MANN er et helhetlig konsept bestående av flere deler for både fysisk og mental styrke og utvikling. I første omgang kan du forhåndsbestille treningsprogrammet STERK MANN som lanseres 11. juni. 

Dersom du har lyst til å starte allerede nå og kjenner at «dette resonnerer med hvor jeg vil gå videre i og med livet mitt», kan du starte med kurset mitt, eller kontakte meg for å igangsette ditt eget private styrkekurs – der vi jobber sammen for å gjøre deg STERK, TRENT og AKTIV – på DIN måte. 

Sterk hilsen Eirik Sandvik